Close
Book Your Reservation

Yoga courses offered in Brussels, Genval, Rixensart, Rosiére & Wavre, Belgium

+32 486 297 348

YOGA VOOR BEDRIJFSMEDEWERKERS

Spier-en rugpijn zijn mankementen die maar al te vaak voorkomen in ons moderne leven. Langere werkuren, slechte zithouding, gebrek aan lichaamsoefeningen dragen bij aan deze klachten.

Door drukke beroepsmatige en persoonlijke agenda’s, is het zo dat werknemers vaak  niet de tijd hebben om zich te verplaatsen naar een wekelijkse yoga-sessie. Daarom stelt Balans Yoga voor om in plaats van de bedrijfssfeer te moeten verlaten naar het bedrijf zelf te komen.

Op die manier weet je zeker dat yoga een wekelijks terugkerend ritueel in je leven is en dat je dus een positieve levenshouding cultiveert.

Ik heb gewerkt bij Coca Cola, BDM Antwerpen, de Europese Commissie en andere grote ondernemingen. De feedback die ik kreeg van de bedrijfsmedewerkers was erg positief. Ik combineer simpel lichaamswerk met voeding voor de geest en dat bevalt. Mensen hebben het gevoel dat ze kracht herwinnen op lichamelijk en geestelijk niveau.

Het verrast me niet om dit soort feed-back te krijgen want na iedere sessie waren de positieve effecten overduidelijk af te lezen op hun stralende gezichten. De tijd die ze gegund werd om aandacht te geven aan zichzelf had geen prijs.

 

Mijn diploma’s en certificaten

 

Een aangepast programma kan geïmplementeerd worden gebaseerd op het aantal medewerkers en de beschikbare ruimte. Dit wordt meestal bereikt door een eerste ontmoeting waarin we de details kunnen bespreken.

Dus breng yoga in uw bedrijf en help mee aan het bouwen van de delicate balans tussen lichaam, geest en emoties. Het biedt zoveel voordelen:

  • Reduceert stress, spanning en benauwdheid in beroeps-en privéleven.
  • Verbetert de levenslust, het uithoudingsvermogen en de prestatie.
  • Verhoogt concentratie, de efficiëntie en het vertrouwen.
  • Verbetert de algehele gezondheid waardoor de frequentie van afwezigheid op het werk vermindert.
  • Fysieke houding wordt gecorrigeerd waardoor het mogelijk wordt om zonder spanning langer te werken.
  • Komt de relatie tussen de medewerkers en de klanten ten goede.
  • Het hele wezen wordt gerevitaliseerd waardoor het lichaam en de geest meer aankunnen.

Bovendien hebben ademhaling, concentratie en ontspanningsoefeningen een positieve impact op onze bloeddruk, slaapproblemen, depressiviteit, angst-aanvallen en burn-outs.

 

Praktische informatie voor bedrijven - download [PDF]

 

Geïnteresseerd naar meer informatie?

Als je meer informatie wil of de noden van het bedrijf wil bespreken, voel je vrij om mij te contacteren.

TESTIMONIALS

Anke’s lessen zijn creatief en vol inspiratie en ik leer iets nieuws elke week. De manier waarop ze de houdingen overbrengt is aangepast aan de mogelijkheden van de student. Ze geeft toepasbare correcties en begeleid naar een groter invoelen van de houding naar ieders volle capaciteit.


Mala H.
4th April 2017

<<
>>