Loading...

BALANS YOGA voor individuen & groepen

Brussels, Genval, Rixensart, Rosiére, Wavre & Grez-Doiceau

Yogalessen uitgesteld vanwege de COVID 19-pandemie.

De voordelen van een regelmatige yoga-practice zijn:

  • sterk immuun, klier, zenuwstelsel en lymfestelsel

  • minder rugpijn

  • meer vertrouwen (in hoe de dingen lopen)

  • Ability to accept reality as it happens

  • hoger libido

  • makkelijker in de omgang

Yoga for me is stopping the world and descending in my inner being, being grateful and learning to appreciate my…

Aline J.

Lessen zijn nooit hetzelfde en blijven uitdagend na 3 jaar. De manier waarop ze de link legt tussen het fysieke en het mentale werkt inspirerend en helpt me in mijn dagelijkse leven!

Karin van R.

Nog nooit eerder keek ik uit naar het wekelijks volgen van yogalessen. Elke keer werden mijn grenzen een beetje verlegd en ik voelde me werkelijk rustig aan het einde van elke les. Een rijke ervaring.

Rita G.

Anke geeft individuele aandacht aan iedereen in haar les. Ze zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen grenzen bewaakt, dat iedereen luisterd naar hun eigen lichaam, maar zichzelf ook uitdaagd. Ze moedigd en inspireerd met veel enthousiasme. De variaties van de poses zijn eindeloos en geen enkele les is ooit hetzelfde.

Kathleen B.

Of we nu moe aankomen of helemaal gestressed, we verlaten de les op miraculeuze wijze altijd verheugd, opgeladen en ontspannen. Anke heeft de intelligentie om de noden van de groep te voelen en levert ons een aangepaste les gebaseerd op wat ze voelt, wat we nodig hebben in dat moment.

Celine

Yoga is misschien niet voor iedereen, hoe dan ook, met een toegeweide lesgeefster als Anke die de gemoedstoestand van haar studenten invoelt  en haar les creërt naargelang de behoeftes van wat ze voelt dat nodig is, om meer kan je niet vragen!

Bena M.

Anke is de meest eerlijke lesgeefster die ik ken. Haar lessen zijn spontaan en vol passie. Voor mij is het deelnemen aan een klas met Anke bij mezelf thuiskomen.

Eva J.

Anke is een hartverwarmende vrouw die yoga ademt en is een voorbeeld van souplesse. Ik heb een druk leven, maar het volgen van Anke’s klassen is steeds opnieuw thuiskomen en de les verlaten met een grote glimlach op mijn gezicht en ruimte in mijn hoofd.

Crien van L.

Dankzij yoga ontmoet ik mezelf, ontdek ik mezelf Door de adem, Door de concentratie op fysieke sensaties Ik verlaat de buitenkant om in mezelf te keren. Wat een blijheid, wat een prof!

Chrisine le B.

Your Content Goes Here

Crien van L.

Anke’s lessen zijn creatief en vol inspiratie en ik leer iets nieuws elke week. De manier waarop ze de houdingen overbrengt is aangepast aan de mogelijkheden van de student. Ze geeft toepasbare correcties en begeleid naar een groter invoelen van de houding naar ieders volle capaciteit.

Mala H.

Je krijgt zoveel meer dan een yogales. Je krijgt persoonlijke aandacht. Anke blijft niet op haar mat om haar eigen oefeningen te doen. Ze komt naar je toe om je aan te moedigen, te corrigeren en geeft je juist dat ene duwtje wat je nodig hebt. Je krijgt een aangepast programma omdat ze precies voelt in wat voor staat de groep is en geeft de energie  die de groep nodig heeft in dat moment.

Nicoline D.

oga is de aarde laten stoppen met draaien en binnenkeren in mezelf, dankbaar zijn en mijn tekortkomingen leren waarderen, maar yoga is boven alles de grote glimlach op mijn gezicht en het gevoel hebben bergen te kunnen verzetten. Anke’s lessen blijven, na 4 jaar,  fris, bezield en verrassend. Zonder haar enthausiasme en persoonlijke benadering zou ik waarschijnlijk nooit yoga ontdekt hebben. Dankje Anke voor deze gift.

Aline J.

Besides the fact that she teaches fun and good classes, they have improved my body sincerely. The back and shoulder…

Annet C.

Ik kom naar Anke’s lessen omdat ik me weer één geheel voel na een les. Zelfs als ik uitgeput ben, als mijn lichaam pijn doet, brengt het me weer in een gelukkige staat van zijn, het opent mijn hart voor dankbaarheid terwijl elk ander probleempje vanzelf wegvalt….. dit is waarom ik ook een vorm van onvoorwaardelijke liefde voel van haar naar ons…. Het is een gevoel van welbehagen en vrij speciaal…. Dankje.

Patricia B.

Haar lessen zijn altijd anders en in dat uur ben ik altijd in staat om mijn eigen leven compleet te vergeten. Bovenop het fysieke werk geeft ze ons ook technieken om het leven en de stress beter aan te kunnen. En ze is zich altijd bewust van de energie in de klas. Haar kwaliteiten voor aanpassing, haar vakkundigheid in yoga en de passie waarmee ze dat weet over te brengen, maken van Anke een exceptionele lesgeefster.

Barbara B.

Naast het feit dat ze leuke en goeie lessen geeft, hebben ze mijn lichaam opmerkelijk verbeterd. De rug-en schouderklachten zijn een stuk minder en mijn bezoeken aan de fysiotherapeut zijn niet meer.

Annet C.

Anke stelt mij lessen voor aangepast aan mijn mogelijkheden, maar altijd combineerd ze intense oefeningen met een constante nieuwsgierigheid om de pose te “verbeteren”, dankzij precieze en aanmoedigende tips.

Phillipe D.

Ik kom naar Anke’s lessen omdat ik me weer één geheel voel na een les. Zelfs als ik uitgeput ben, als mijn lichaam pijn doet, brengt het me weer in een gelukkige staat van zijn, het opent mijn hart voor dankbaarheid terwijl elk ander probleempje vanzelf wegvalt….. dit is waarom ik ook een vorm van onvoorwaardelijke liefde voel van haar naar ons…. Het is een gevoel van welbehagen en vrij speciaal…. Dankje.

Patricia B.

Ontmoet Anke

Yoga en meditatie zijn de belangrijkste instrumenten om de manier waarop we het leven zien en ervaren te veranderen.

Ik ben opgeleid en heb ervaring in verschillende yogascholen, wat me een grote gereedschapskist geeft om mee te werken. De lessen die ik geef, variëren dus sterk van week tot week. Of het nu een groep of individuele lessen zijn, ik voel het energieniveau en de gemoedstoestand van degenen met mij. Van daaruit kan ik de les aanpassen om de deelnemers te voeden met wat ze missen of meer van nodig hebben.