Close
Book Your Reservation

Yoga courses offered in Brussels, Genval, Rixensart, Rosiére & Wavre, Belgium

+32 486 297 348

ONTMOET ANKE

Als een ervaren yoga-teacher is het mijn bedoeling om je mee te nemen op een reis.

Een reis naar je diepste zelf. Een reis die je gemoedsrust geeft en een hernieuwde lust voor het leven.

Door omstandigheden van familïale aard was ik genoodzaakt om al vrij vroeg op zoek te gaan naar mijn eigen weg. Bovendien kreeg ik een zwaar ongeval op mijn zestiende in de periode dat mijn ouders uit elkaar gingen.

Dit maakte de rebel wakker in mij en inspireerde mij om beslissingen te nemen die me op verschillende levenspaden brachten.

De dankbaarheid die ik voelde in mijn leven stimuleerde mij om de uiteindelijke weg naar binnen te gaan. Deze persoonlijke reis heeft me een geestelijke gesteldheid gegeven waar ik vroeger slechts over kon dromen….

En natuurlijk blijft het leven op en neer gaan, zoals het dat doet bij iedereen, maar er is een diepe krachtige basis van binnen, dankzij mijn practice (of persoonlijke Sadhana) en technieken die ik gebruik om de connectie met Spirit en Self (Atman) te beleven.

 

Mijn Visie en Inspiratie

 

Mocht je een gebrek aan enthousiasme ervaren, mocht je je “zwaar” voelen, of gestressed, zoals velen van ons, realiseer je dan dat deze staten van zijn het resultaat zijn van onbewuste keuzes die we maken over de manier waarop we het leven benaderen en bekijken.

De manier waarop we de dingen bekijken, horen, voelen, interpreteren is gebaseerd op ons geloofssysteem wat uiteindelijk bepaald hoe we ons voelen over onszelf en het leven in het algemeen.

Yoga en Meditatie zijn –in mijn ogen - de beste technieken om de manier waarop we het leven benaderen en ervaren, te veranderen.

Vandaag, geef ik yogalessen in en om Brussel. Ik heb verschillende scholen van yoga gevolgd waardoor ik een grote variëteit aan technieken heb om mee te werken en waardoor ik makkelijk mijn wekelijkse lessen interessant kan houden.

Of ik  een privéles geef, of  aan een groep, mijn eerste taak gaat uit naar het meten van de energie en te voelen in wat voor staat de persoon of personen zijn die ik les ga geven. Gebaseerd op wat ik voel stel ik mijn les af waarbij de deelnemer(s) krijgen wat ze nodig hebben in dat moment.

Ik ben een gekwalificeerde yogateacher en ontving ook diploma’s voor Pilates, Phytotherapie, Fitness-instructor, shiatsu and chairmassage-therapist.

Ik studeerde in Nederland, Belgie en Thailand waar ik mijn “World Alliance Diploma for Teaching Yoga” behaalde.

Ik heb ondertussen meer dan 14 jaar ervaring in het geven van yogalessen aan individuen, groepen, (sport)bedrijven, yogascholen en in prive-huizen.

Ik heb recentelijk een Jungiaans-gebaseerde-teachertraining afgerond van Ashley Turner, wat me meer inzicht heeft gegeven om de psyche te benaderen met oosterse technieken.

TESTIMONIALS

Anke’s lessen zijn creatief en vol inspiratie en ik leer iets nieuws elke week. De manier waarop ze de houdingen overbrengt is aangepast aan de mogelijkheden van de student. Ze geeft toepasbare correcties en begeleid naar een groter invoelen van de houding naar ieders volle capaciteit.


Mala H.
4th April 2017

<<
>>