Close
Book Your Reservation

Yoga courses offered in Brussels, Genval, Rixensart, Rosiére & Wavre, Belgium

+32 486 297 348

YOGA VOOR INDIVIDUEN & GROEPEN

Vaak start een yogales met springen en losschudden zodat we ons kunnen bevrijden van de spanningen die zich ophoopten gedurende de dag. Dit zorgt ervoor dat we kunnen loslaten zodat we makkelijker naar binnen kunnen gaan om te luisteren naar wat ons lichaam "te melden" heeft.

Ik maak gebruik van een waaier van verschillende soorten yoga tijdens mijn lessen.

  • Power Yoga - een algemene term die gebruikt wordt om een levendige, op  fitness-gebaseerde vorm van yoga te gebruiken met de nadruk op kracht en flexibiliteit.
  • Vinyasa Flow Yoga - waarbij de ademhaling gelinkt wordt aan de beweging. Omdat de beweging gesynchroniseerd wordt met de ademhaling kan dit een meditatieve ervaring worden.
  • Ashtanga Yoga samen met Iyengar Yoga zijn twee van de meest op traditie-gebaseerde yogastijlen. Ashtanga Yoga concentreert zich meer op de ademhaling tijdens de beweging, terwijl Iyengar Yoga meer de nadruk legt op de uitlijning van de yogapose. Beiden zijn even belangrijk.
  • Yin Yoga - opent het lichaam en de geest op een manier waarop geen enkele andere stijl dat kan, omdat we 4 tot 5 minuten in één yogahouding blijven.

We eindigen altijd in Shavasana, of “dodenhouding”, om het lichaam de openingen die we creërden te laten integreren en om de geest het genot te laten ervaren van extase. De context van de les zal bepalen of meditatie toepasbaar is aan het einde van de les.

De drie belangrijkste doelen van al mijn lessen zijn:

  1. sterker maken van de spieren en het openen van het lichaam
  2. bewuster worden van onze sensaties
  3. bewuster worden van onze gedachten

De lessen worden gegeven in het engels, frans en nederlands.

Er is geen les gedurende de schoolvakanties.

Prijs:
Betaling is per tremister.

Je kan betalen voor 1 of 2 keer per week.
Als je 1 keer per week komt is het €12,- per les. Als je 2 keer per week komt betaal je €10,- per les.
Yoga heeft meer effect op je leven als je het 2 keer per week doet.
Betaling is van te voren en is onomkeerbaar. (tenzij bij ongeval)
Dank om mij een mailtje te sturen om je wekelijkse plekje te reserveren in de yogaruimte 😊

 

Ben je geïnteresseerd om één van de bovenstaande lessen bij te komen wonen of wil je zelf een les organiseren met mij?

Als je interesse hebt in het volgen van een yogales, neem contact op om een plaats en tijd af te spreken, ook als je een groep wil creëren of je je ergens bij wil aansluiten

TESTIMONIALS

Anke’s lessen zijn creatief en vol inspiratie en ik leer iets nieuws elke week. De manier waarop ze de houdingen overbrengt is aangepast aan de mogelijkheden van de student. Ze geeft toepasbare correcties en begeleid naar een groter invoelen van de houding naar ieders volle capaciteit.


Mala H.
4th April 2017

<<
>>